Skip to content

WEBAC B45

WEBAC®  B45 on kiirendaja EP-pahtlitele WEBAC® 4515, 4520, 4525  ja 4525P. Kiirendaja reaktsiooni- ja kõvastumisaja reguleerimiseks “külmal” aastaajal.

Paigaldus

  • Lisatav kogus arvutatakse üldkoguse järgi (komponendid A + B)
  • Segada komponendiga B vahetult enne A + B kokku segamist ja paigaldamist

WEBAC® B45 kiirendaja töödeldavus- ja kõvastumisaja reguleerimiseks

Epoksüvaigu pahtlid WEBAC-ilt on ettenähtud paljude kasutusotstarvetega. Neid saab paigaldada liimainena mineraalsete materjalide ühendusliideteks ja näiteks toruühenduste hüdroisoleerimiseks torutöödel ning kanalisatsiooni ja reovee rajatiste remondil. EP pahtleid kasutatakse pragude parandamiseks ja samuti sobivad need betooni kaitsekihiks betoontarindite taastamisel.

Kiirendaja WEBAC® B45 vähendab töötlemis- ja kõvastumisaega 

WEBAC® B45 kiirendab reaktsioonikiirust ja seega kõvastumise protsessi. Näiteks tavaline tööaeg WEBAC® 4510 EP pahtlil ulatub 30 minutini (temperatuuril 20 °C). Lisades 1% kiirendajat WEBAC® B45 väheneb see 25 minutile. Kui lisada 5% EP pahtli kiirendajat on see vaid 15 minutit. Kiirendaja mõju epoksüpahtlile on madalatel temperatuuridel veelgi olulisem – ümbritseval õhutemperatuuril 8 °C on puhas WEBAC® 4510 töötlemisaeg umbes 150 minutit. 5% kiirendaja lisamine vähendab tööaega 45 minutini.

WEBAC B45 info tootja kodulehel

Category: Brand:

Kasutusala

  • Kanalisatsiooni remont

    Mikrotunnelite, torustike, kaevude, šahtide ja muude kanalisatsiooni rajatiste remont. Vuukide ja pragude sulgemine ning tihendamine.

  • Müüritise tihendamine

    Olemasolevasse ehitisse niiskuskindla kihi tekitamine vee kapillaartõusu tõkestamiseks. Üks võimalikest meetmetest müüritise tihendamiseks ja niiskuse vähendamiseks selles.

  • Pragude täitmine

    Sulgemine, tihendamine, piiratud elastsusega või jõude ülekandev pragude sildamine. Kõigiks tegevusteks on pragude täitmine selleks ettenähtud sünteetiliste vaikudega.

  • Vuukide tihendamine

    Vett mittepidavate vuukide tihendamine majades ja tsiviilehitistes, alates töö- ja deformatsioonivuukidest kuni raketisekilpide ühenduste ja kinnititeni.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.