Skip to content

WEBAC 2100

WEBAC® 2100 on väga madala viskoossusega silikaadi injektsioonlahus niiskustõkke tekitamiseks olemasolevatele ehitistele. See on spetsiaalselt projekteeritud suure paksusega seintele / müüridele.

Kasutus

  • Olemasolevate ehitiste niiskustõkkeks vee kapilaartõusu vastu

Omadused

  • Väga madala viskoossusega  ~10 mPa * s (temperatuuril +23 C)
  • Kapillaarpooride mõõtmeid vähendav
  • Vett hülgav

Paigaldus

  • Anumas kasutusvalmis, ühekomponentne
  • Injekteerimine 1K pumbaga

WEBAC® 2100: Hüdrofoobiv aine

WEBAC® 2100 on äärmiselt madala viskoossusega injektsioon- ja immutusaine. See sobib ehitusjärgse niiskustõkke tekitamiseks tarindisse kapillaarpoorides liikuva vee ja veeauru vastu. Paigaldatav niiskesse betooni, telliskivisse, tardkivist ja paekivist müüritisse. WEBAC® 2100 vähendab tellistest müüritises ja betoonis kapillaaride struktuuri. See ei mõjuta sarrusterast. Ränihappe suur osakaal reageerib niiskes ja märjas ehitusmaterjalis, moodustades ränigeeli, mis tõmbub kokku ja ahendab kapillaarpoore.

WEBAC® 2100 moodustab vetthülgava barjääri

Hüdrofoobivate lisanditele tõttu on võimalik WEBAC® 2100 ainega saavutada kapillaaride vetthülgav sisepind. Kui injektsioonaine on konstruktsioonis hästi laiali levinud, tekib kapillaaride kokkutõmbumine ja aine hüdrofoobsed omadused tagavad tõhusa vetthülgava barjääri. Injekteerimise alas suurenenud pinnalähendane pinge takistab niiskuse liikumist isegi sekundaarse kapillaaride moodustumise korral.

WEBAC® 2100 paigaldamine kuivale materjalile põhjustab kohe reaktsiooni, mis vähendab vee läbitungimissügavust.

WEBAC 2100 info tootja kodulehel

Kasutusala

  • Müüritise tihendamine

    Olemasolevasse ehitisse niiskuskindla kihi tekitamine vee kapillaartõusu tõkestamiseks. Üks võimalikest meetmetest müüritise tihendamiseks ja niiskuse vähendamiseks selles.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.