Skip to content

WEBAC B14

WEBAC®  B14 on kiirendaja PUR injektsioonvaikudele WEBAC® 1403, WEBAC® 1403P ja WEBAC® 1405.

WEBAC® B14 vaigu reaktsiooniaja reguleerimiseks

WEBAC® B14 on kiirendaja, mis on loodud töödeldavusaja lühendamiseks ja kõvastumisprotsessi kiirendamiseks, eriti madalamatel temperatuuridel. Tungivalt soovitatav külmal aastaajal.

WEBAC PUR injektsioonvaike kasutatakse pragude sulgemiseks müüritistes ja betoonis.  Need tooted on tüüpiliselt heade nakkeomadustega ning piisavalt elastsed. Injekteeritud praod jäävad tihedaks ka siis, kui pragude laiused muutuvad piiratud ulatuses või täidetud praod on dünaamiliste koormuste mõjualas. Sünteetiliste PUR injektsioonvaikude reaktiivsus sõltub materjali ja tarindi temperatuuridest. Kõrgemal temperatuuril reaktsioon kiireneb ja madalamatel on pärsitud. Reaktsiooniaega saab sihipäraselt vähendada, lisades kiirendajat PUR vaiku.

Doseeritud WEBAC® B14  kogus määrab reaktsiooniaja

Sõltuvalt segamissuhtest kiirendab WEBAC® B14 reaktsiooni injektsioonvaikudel WEBAC® 1403, WEBAC® 1403P ja WEBAC® 1405. Näiteks injektsioonvaigu WEBAC 1403 töödeldavusaeg on 240 minutit temperatuuril 10 °C. Kui lisatakse 1 % WEBAC® B14 kiirendajat lüheneb töödeldavusaeg 150 minutile. Kui segada vedelvaiku sisse 5 % kiirendajat, siis kõveneb WEBAC® 1403 oluliselt kiiremini ja töödeldavus piirdub 10 minutiga.

Category: Brand:

Kasutusala

  • Müüritise tihendamine

    Olemasolevasse ehitisse niiskuskindla kihi tekitamine vee kapillaartõusu tõkestamiseks. Üks võimalikest meetmetest müüritise tihendamiseks ja niiskuse vähendamiseks selles.

  • Pragude täitmine

    Sulgemine, tihendamine, piiratud elastsusega või jõude ülekandev pragude sildamine. Kõigiks tegevusteks on pragude täitmine selleks ettenähtud sünteetiliste vaikudega.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.