Skip to content

CLAYTEC savi-pilliroo ehitusplaat D16

Kuivast savikrohvist ehitusplaate kasutatakse ruumide sisekliima parandamiseks. Need on ideaalseks alternatiiviks kipsplaatide asemel.

Savist ja pilliroost valmistatud ehitusplaat sobib puidu ja puidupõhiste materjalide, samuti vana krohvi ja mineraalsete ehitusmaterjalide vooderduseks.

Käepärased mõõtmed ja kerge kaal tagavad kõrge paigaldusmugavase. Nakke- ja armeerimismört sobib suurepäraselt ehitusplaadile paigaldamiseks ja sellele sarrusvõrgu kinnitamiseks.

Kasutus

Saviplaat sobib lubi- ja savikrohvi, betooni, lubjakivi, puitpalkide, tasapinnalise puitlaudise ja -laastplaatide vooderdamiseks. Samuti ka alusmaterjaliks YOSIMA savist disainkrohvile või CLAYTEC peenviimistluse savikrohvile (06) või CLAYFIX savivärvile.

YOSIMA disain-savikrohvi, peenviimistluse savikrohvi (06) või CLAYFIX savivärvi paigaldamisel tuleb esmalt paigaldada aluskrohv armeerimisvõrguga. Sarruseks tuleb kasutada klaaskiududest võrku. Lisaks tootelehele on tähtis tutvuda ka paigaldusjuhistega, vt allpool Claytec tööjuhend – Ehitusplaadid.

Koostis

Ehitussavi ja sau, perliit, pilliroog (traadiga seotud 20 cm tagant), kanep, džuut.

Tehnilised omadused

  • Tihedus ~ 700 kg/m³
  • Soojusjuhtivus λ = 0,13 W/mK
  • Veeauru difusioonitakistustegur µ = 18
  • Soojussalvestus Cp = 1,45 kJ/kgK; 16,2 kJ/m²K

Mõõtmed ja mass

625 x 625 x 16 mm.
Mass ~ 4,4 kg/plaat ehk ~ 11,2 kg/m².

Tarnevorm

120 tk euroalusel.

Claytec tooteleht – Savi-pilliroo ehitusplaat D16 ENG

Claytec tööjuhend – Ehitusplaadid ENG

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.