Skip to content

CLAYTEC savi-pilliroo ehitusplaat D20

Savist ja pilliroost valmistatud kerge ehitusplaat. Sobib puit- ja metallkarkassiga siseseinte, lagede ja katusepindade vooderdamiseks.

Kerge ehitusplaat on hõlpsasti töödeldav ja lihtne paigaldada. Savist ehitusplaatid on ökoloogilised – nendega saab parendada ruumi sisekliimat, soojustust ja heliisolatsiooni. Sobivad kuivadesse siseruumidesse, kus õhuniiskus on püsivalt ≤ 70%.

Kasutus

Sobib puit- ja metallkarkass siseseinte, lagede ja katusepindade seesmiseks vooderdamiseks. Samuti pindadele, mille veekindlusklass on W0-I (vastavalt standardile DIN 18534-1), sh vannitubadesse (v.a duššinurgad) ja koduköökidesse.

YOSIMA disain-savikrohvi, peenviimistluse savikrohvi (06) või CLAYFIX savivärvi paigaldamisel tuleb esmalt paigaldada aluskrohv armeerimisvõrguga. Sarruseks tuleb kasutada klaaskiududest võrku. Lisaks tootelehele on tähtis tutvuda ka paigaldusjuhistega, vt allpool Claytec tööjuhend – Ehitusplaadid.

Koostis

Savi, sau, perliit, pilliroog (traadiga seotud ~20 cm tagant), kanep, džuut.

Tehnilised omadused

  • Materjali tihedus ~ 700 kg/m³
  • Soojussalvestus vastavalt mõõtmistele on 20,3 kJ/m²K.

Komponentide väärtused

Tugevusklasside standardi DIN 4103-1, sise- ja välisseinte heliisolatsiooni klasside ning seinte ja lagede ehitusmaterjalide tulepüsivusklasside info saamiseks vaadake juhendit CLAYTEC Guidelines for ecological drywalls in the system.

Mõõtmed ja mass

1500 x 625 x 20 mm.
Mass ~13,1 kg/plaat ehk ~14 kg/m².

Claytec tooteleht – Savi-ehitusplaat D20 ENG

Claytec tööjuhend – Ehitusplaadid ENG

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.