Skip to content

Claytec savivärv (kasutusvalmis)

Täitematerjalita savivärv savikrohvidele ja paljudele teistele kihtidele sisetingimustes. Käsitsi võõbatav ja seadmega pihustatav.

Savivärvi võõbatakse pinnale pintsli või maalrirulliga. Väga ökonoomselt saab paigaldada õhuvaba pihustusseadmetega. Värv ei sisalda lahusteid ja on vajalikul määral veeauru ning õhku läbilaskev. Ettevalmistav kruntimine ei ole tavaliselt vajalik. Toode on pigmenteeritav.

Kasutus

Savivärv siseruumides kasutamiseks (mitte pritsmevee piirkondades) savikrohvidel, mineraalkrohvidel, kipsplaatidel ja muudel standardsetel aluspindadel.

Koostis

Vesi, kaltsiumkarbonaadid, dispersioon ≤ 3,5%, savi, kaaliumvesiklaas, kaaliumhüdroksiidi lahus, titaandioksiid, vahuteke takistaja ja niisutusaine (looduslikud õlid, ränihape).

Tarnevorm ja paigalduse kulunorm

10-liitrine ovaalne ämber, 40tk/euroalusel (Art. nr 13.005).
Kulunorm sõltub aluspinnast ja kasutatavatest töövahenditest. Karedatel hästi imavatel pindadel, nagu peenviimistluse savikrohv 06, katab 10 l värviga ~18 m².
Siledal vähe imaval pinnal, nagu kipsplaat, katab 10 l värviga ~33 m². Arvesse tuleb võtta, et sellist pinda on vaja alati katta kahe kihiga.

Ladustamine

Säilib suletud anumas, kuivas ja jahedas ent külmumise eest kaitstud ruumis, 12 kuud. Avatud mahutid tuleb tihedalt uuesti sulgeda ja võimlikult kiiresti ära kasutada.

Claytec tooteleht – Savivärv (kasutusvalmis) ENG

Claytec tööjuhend – Peenviimistlus ENG

Category: Brand:
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.