Skip to content

Tooted

ClayTec tootevalikus on laias valikus savist peenviimistluse materjale, savikrohve, -värve, ehitusplaate ja kõike vajalikku müüritiste ja vahvärk stiilis hoonete ehituseks. Eriti populaarne on 146 värvitoonis Yosima peenviimistlus savi.

Oma looduslike omaduste tõttu, on savist ehitusmaterjalid väga sobilikud allergikutele, need on hästi müra summutavad ning tekstuuri ja värvitooni tõttu nauditava väljanägemisega.

MC-Bauchemie, mis on asutatud enam kui 60 aastat tagasi, on tõusnud üheks juhtivaks ehituskeemia tootjaks ja tehnoloogiate rakendajaks.

Rohkem kui 2800 töötajaga ja enam kui 40 riigis tegutsev ettevõte on omandanud tuntud maine tootearenduse ja tehnoloogiate poolest.

Kolmandat põlvkonda eraomandis tegutsev MC-Bauchemie väärtustab partnerlussuhetes pikaajalist perspektiivi ja järjepidevust.

WEBAC pakub projekti erisustele kohandatud tootesüsteeme veevoolu tõkestamiseks ja ehitiste renoveerimiseks. Tooted on vastupidavad ja loodusele ohutud.

Oma oskusteabega toetab ettevõte edasimüüjaid ja kliente alates kavandamisest kuni teostuseni, ka projekti asukohas. WEBAC korraldab regulaarselt täiendõppe seminare ja koolitusi nii peakontoris Saksamaal kui ka rahvusvaheliselt.


This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.